اجتماعی

خنثی سازی عملیات قاچاق ۴۰۰۰ عدد قرص کپتاگون از مرزهای سوریه به عراق

فرماندهی نیروهای مرزبانی عراق اعلام کرد تلاش برای قاچاق چهار هزار قرص مواد مخدر از نوع کپتاگون را از منطقه الباغوز در شرق سوریه به داخل عراق از طریق رود فرات، ناکام گذاشته است.

میدل ایست نیوز: فرماندهی نیروهای مرزبانی عراق امروز دوشنبه اعلام کرد تلاش برای قاچاق چهار هزار قرص مواد مخدر از نوع کپتاگون را از منطقه الباغوز در شرق سوریه به داخل عراق از طریق رود فرات، ناکام گذاشته است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، گردان دوم تیپ کماندویی فرماندهی نیروهای مرزبانی عراق موفق شد این محموله مواد مخدر را کشف و ضبط کند.

این فرماندهی تاکید کرد: این عملیات با تلاش و پیگیری دقیق انجام شده و نیروهای مرزبانی به مقابله با هرگونه تلاش و اقدام برای قاچاق و نفوذ به داخل خاک عراق ادامه خواهند داد.

منطقه الباغوز در شرق سوریه، در استان دیرالزور و در نزدیکی مرز عراق قرار دارد و به دلیل موقعیت استراتژیک مرزی، سال‌هاست که به عنوان یک نقطه کلیدی برای فعالیت‌های قاچاق، از جمله قاچاق انسان، سلاح و مواد مخدر، شناخته می‌شود.

این منطقه در گذشته تحت کنترل داعش بود و پس از شکست این گروه، گروه‌های مختلفی تلاش کرده‌اند تا کنترل مسیرهای قاچاق آن را به دست بگیرند.

گفتنی است استفاده از قایق‌ها یا شناورهای کوچک برای عبور دادن محموله‌ها از رودخانه‌های مرزی، به ویژه در ساعات تاریکی شب یا در مناطق با نظارت کمتر، یکی از روش‌های رایج قاچاقچیان مواد مخدر است.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − یازده =

دکمه بازگشت به بالا