سیاسی

پادشاه اردن در دیدار مکرون: اعطای کامل حقوق مشروع فلسطینی‌ها تنها راه ثبات منطقه است

پادشاه اردن در دیدار با رئیس جمهور فرانسه نسبت به پیامد‌های خطرناک تداوم تنش در کرانه باختری و قدس هشدار داد و بار دیگر تاکید کرد اعطای کامل حقوق مشروع فلسطینی‌ها تنها راه ثبات منطقه است.

میدل ایست نیوز: عبدالله دوم، پادشاه اردن و امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه با یکدیگر دیدار و بر اهمیت تداوم هماهنگی میان دو کشور پیرامون تحولات منطقه، انجام تلاش برای تحقق آرامش همه جانبه، آتش بس در غزه و تضمین ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کردند.

بر اساس بیانیه دیوان پادشاهی اردن، عبدالله دوم ضمن تاکید بر اهتمام امان به تحکیم روابط با فرانسه در زمینه‌های مختلف در راستای کمک به تحکیم ثبات در خاورمیانه، از نقش محوری پاریس در حمایت از دستیابی به صلح بر اساس راه حل دو کشوری، تلاش برای تحقق ثبات در منطقه، به ویژه سازماندهی کنفرانسی که قرار است در روزهای ۱۷ تا ۲۰ ماه جاری با همکاری عربستان در نیویورک برگزار شود، قدردانی کرد.

وی در ادامه نسبت به پیامد‌های خطرناک تداوم تنش در کرانه باختری و قدس هشدار داد و بار دیگر تاکید کرد اعطای کامل حقوق مشروع فلسطینی‌ها تنها راه ثبات منطقه است.

منبع
دیوان پادشاهی اردن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 13 =

دکمه بازگشت به بالا