ثبت بیش از 170 مورد حادثه مختلف در اقلیم کردستان عراق طی تعطیلات عید قربان
اداره کل دفاع مدنی اقلیم کردستان عراق خبر داد طی تعطیلات عید قربان بیش از ۱۷۰ مورد حادثه مختلف در تمامی شهرها و مناطق اقلیم رخ داده است.

میدل ایست نیوز: اداره کل دفاع مدنی اقلیم کردستان عراق خبر داد طی تعطیلات عید قربان بیش از ۱۷۰ مورد حادثه مختلف در تمامی شهرها و مناطق اقلیم رخ داده است.
به گزارش شفق نیوز، این اداره در بیانیهای نوشت بنا بر دستورات مدیرکل دفاع مدنی اقلیم کردستان عراق تمامی تیمهای دفاع مدنی در استانها و ادارات مستقل اقلیم، طرح برنامهریزی شده برای مقابله با حوادث و شرایط فوری در تعطیلات عید را با موفقیت اجرا کردند.
اداره کل دفاع مدنی اقلیم کردستان عراق تصریح کرد در این تعطیلات ۱۷۳ مورد آتش سوزی در سراسر اقلیم، یک مورد غرق شدگی در استان دهوک (پسربچه ۷ ساله)، تصادف مرگبار در زاخو و نیز آتش گرفتن ۸ خودرو و یک موتورسیکلت به ثبت رسیده است.
پیش از این استانداری اربیل، مرکز اقلیم کردستان عراق اعلام کرد که در تعطیلات عید قربان، حدود 90 هزار گردشگر از اماکن گردشگری استان اربیل بازدید کردند.