سیاسی

هشدار عراق و فرانسه نسبت به بحران‌های اقتصادی و انسانی در پی تنش اسرائیل و ایران

وزرای خارجه عراق و فرانسه در تماس تلفنی درباره تجاوز اسرائیل به ایران، هشدار دادند تداوم تنش منجر به بحران‌های اقتصادی و انسانی گسترده بین‌المللی می‌شود.

میدل ایست نیوز: فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق و جان نوئل بارو، وزیر خارجه فرانسه درباره جدیدترین تحولات منطقه در سایه تشدید خطرناک ناشی از تجاوز به ایران تلفنی گفت‌وگو کردند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه عراق، حسین و بارو در این تماس تلفنی درباره خطرات وضعیت جاری تبادل نظر و بر ضرورت اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف عملیات نظامی همه طرف‌ها تاکید و هشدار دادند تداوم تنش منجر به بحران‌های گسترده‌تری در سطح بین‌المللی، چه از نظر اقتصادی و چه از نظر انسانی خواهد شد.

در این مکالمه تلفنی بر اهمیت جلوگیری از گسترش دایره جنگ یا کشیده شدن طرف‌های بین‌المللی و منطقه‌ای بیشتر به آن تاکید صورت گرفت و اشاره شد این امر امنیت و ثبات جهانیان را تهدید می‌کند.

وزیر خارجه عراق بر لزوم ایفای نقش مستقیم و موثر کشورهای اروپایی، به ‌ویژه فرانسه، بریتانیا و آلمان، در پیشبرد تلاش‌ها برای آتش ‌بس فوری و بازگشت به میز مذاکرات تاکید کرد.

وزرای خارجه عراق و فرانسه در پایان بر اهمیت هماهنگی مواضع بین‌المللی در راستای حمایت از مسیر مذاکره به عنوان بهترین راه برای دور نگه داشتن منطقه و جهان از پیامد‌های خطرناک آن تاکید کردند.

منبع
وزارت خارجه عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − پنج =

دکمه بازگشت به بالا