خبر اولسیاسی

عراق: حملات به ایران منجر به تنش بیشتر در منطقه خواهد شد

رئیس جمهور عراق در دیدار سفیر عربستان در بغداد بیان کرد حملاتی که به ایران می‌شود، روندی خطرناک است که منجر به تنش بیشتر در منطقه خواهد شد.

میدل ایست نیوز: عبداللطیف جمال رشید، رئیس جمهور عراق در کاخ بغداد میزبان عبدالعزیز بن خالد الشمری، سفیر عربستان در بغداد بود.

بر اساس بیانیه ریاست جمهوری عراق، در این دیدار تحولات شتابان منطقه و روابط دو جانبه دو کشور و راه های توسعه آن در راستای خدمت به منافع مشترک بررسی شد.

رشید در این دیدار تاکید کرد حملاتی که به ایران می شود، روندی خطرناک است که منجر به تنش بیشتر در منطقه خواهد شد.

وی بر اهمیت افزایش تلاش ها برای توقف این اعمال خصمانه و جلوگیری از تشدید آن‌ها تاکید کرد و خواستار ترجیح زبان گفت‌وگو و تفاهم به عنوان بهترین راه برای دور نگه داشتن منطقه از نا آرامی‌ های بیشتر و تثبیت صلح منطقه‌ ای و بین‌ المللی شد.

از طرفی دیگر الشمری قدردانی عربستان از روابط برادرانه دو کشور را اعلام و به تمایل عربستان به تداوم رایزنی و همکاری مشترک برای امنیت و ثبات منطقه تاکید کرد.

منبع
دفتر ریاست جمهوری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + نه =

دکمه بازگشت به بالا