اعدام دو نفر در عربستان به اتهام تلاش برای حمله به پایگاه نظامی
وزارت کشور عربستان سعودی اعلام کرد حکم اعدام تعزیری دو شهروند را به اتهام تلاش برای انجام اقدامات تروریستی در این کشور به اجرا درآورده است.

میدل ایست نیوز: عربستان سعودی اعلام کرد حکم اعدام دو نفر را به اتهام عضویت در یک گروه تروریستی و محکومیت به خاطر قصد حمله به یک پایگاه نظامی به اجرا درآورده است.
به گزارش روسیا الیوم، وزارت کشور عربستان سعودی با انتشار بیانیهای اعلام کرد: این دو محکوم، مرتکب مجموعهای از جرائم تروریستی شامل عضویت در یک گروه تروریستی، برنامهریزی برای انجام عملیات انتحاری در داخل یک پایگاه نظامی، بیعت با رهبر یک سازمان تروریستی، تأمین مالی تروریسم و پنهان کاری درباره حامیان سازمان، نگهداری اسلحه با هدف برهم زدن امنیت داخلی شده اند.
این بیانیه افزود: متهمان به رصد پایگاه نظامی و نظارت بر رفتوآمد وسایل نقلیه و افراد در داخل آن اقدام کرده بودند تا مقدمات اجرای عملیات خود را فراهم آورند.
در این بیانیه تصریح شده است، دستگاههای امنیتی موفق به دستگیری این دو نفر شدند و پس از تحقیقاتی که دست داشتن آنها را اثبات کرد، به دادگاه ذیصلاح ارجاع شدند و دادگاه نیز حکم نهایی اعدام تعزیری آنها را صادر کرد.
در بیانیه وزارت کشورعربستان تأکید شده است این احکام اعدام امروز سهشنبه، ۲۴ ژوئن ۲۰۲۵، در منطقه القصیم اجرا شده است.
وزارت کشور عربستان بر تضمین امنیت شهروندان و ساکنان و برقراری عدالت از طریق اجرای احکام شریعت اسلامی در حق افرادی که حق زندگی بیگناهان را نقض کنند، تأکید کرد و هشدار داد: مجازات شرعی، سرنوشت محتوم هر کسی خواهد بود که در صدد ارتکاب جرائم تروریستی برآید و امنیت کشور را تهدید کند.