سیاسی

فرانسه: امیدواریم آتش‌بس ایران و اسرائیل پایدار بماند

رئیس جمهور فرانسه آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی را شکننده توصیف و ابراز امیدواری کرد این آتش‌بس پایدار بماند.

میدل ایست نیوز: امانول مکرون، رئیس جمهور فرانسه در واکنش به برقراری آتش بس میان ایران و اسرائیل اعلام کرد آتش بس میان تل آویو و تهران شکننده است و امیدواریم پایدار بماند.

به گزارش الحدث، مکرون گفت فرانسه ارزیابی خاص خود درباره خسارت های وارد شده به تاسیسات هسته ای ایران را انجام می دهد.

رئیس جمهور فرانسه افزود ما با شرکا و رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی در این خصوص رایزنی می کنیم.

وی اشاره کرد ما همواره خواهان آتش بس در غزه هستیم.

گفتنی است پس از حمله امریکا به سه تاسیسات هسته ای اصلی ایران در حمایت از اسرائیل، گزارش های ضد و نقیضی درباره میزان خسارت های وارده در پی این حمله منتشر شده است.

در این خصوص مارکو روبیو، وزیر خارجه امریکا در حاشیه اجلاس سران ناتو در لاهه مدعی شد کشورش موفق شده است در حملات هوایی اخیر به تاسیسات هسته‌ای ایران، آنها را نابود کند.

روبیو درباره تاسیسات تبدیل اورانیوم ایران ادعا کرد: تاسیسات آنها کاملا نابود شده و از بین رفته است. آنها در وضعیت بدی قرار دارند. مرکز تبدیل اورانیوم  تخریب شده است و بدون تاسیسات تبدیل اورانیوم دیگر نمی توان به سلاح هسته ای دست یافت.

از طرفی استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس جمهور امریکا به خاورمیانه نیز افشای گزارش اطلاعاتی درباره ایران را شرم آور و غیر قابل قبول توصیف کرد و خواستار انجام تحقیقات در این خصوص شد.

منبع
الحدث

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده + 7 =

دکمه بازگشت به بالا