خبر اولسیاسی

همکاری سازمان «سیا» با «موساد» برای عملیات در ایران

رئیس موساد اذعان کرد این سازمان در عملیات اخیر خود در ایران از حمایت سازمان سیا برخوردار بوده است.

میدل ایست نیوز: دیوید بارنیا رئیس سازمان اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) اذعان کرد این سازمان در عملیات اخیر خود در ایران از حمایت سازمان اطلاعات مرکزی امریکا (سیا) برخوردار بوده است.

به گزارش الجزیره، بارنیا ضمن ستایش از نقش آفرینی مزدوران موساد در حمله هوایی اخیر رژیم صهیونیستی به ایران، از سازمان سیا به علت همکاری و پشتیبانی از موساد در این عملیات قدردانی کرد.

بارنیا در پیامی ویدئویی تاکید کرد، ما هوشیار باقی خواهیم ماند و از نزدیک همه برنامه‌های ایران را با دقت زیر نظر داریم.

وی افزود، مایلم مراتب قدردانی و سپاس خود را از سازمان سیا به عنوان شریک اصلی موساد به علت فعالیت‌های مشترکمان ابراز کنم. به گفته بارنیا، سیا از موساد پشتیبانی کرد تا اجرای این عملیات امکان پذیر شود.

پیش از این یک منبع امنیتی رژیم صهیونیستی به رویترز گفته بود، اسرائیل ماموران موساد را برای نابود کردن سامانه‌های تسلیحاتی به داخل ایران فرستاده است. به گفته این منبع، ارتش اسرائیل و موساد سال‌ها وقت صرف جمع آوری اطلاعات جاسوسی لازم برای اجرای حملات هوایی کردند که به کشته شدن فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای ارشد ایران منجر شد.

ایران، موساد را عامل بسیاری از ترورها و انفجارهایی می‌داند که شخصیت‌ها و دانشمندان و مراکز حساس در این کشور به خصوص برنامه هسته‌ای را هدف قرار داد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − چهارده =

دکمه بازگشت به بالا