سیاسی

کمیساریای عالی انتخابات از آغاز بررسی فهرست‌های انتخاباتی در آینده نزدیک خبر داد

سخنگوی کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق امروز جمعه اعلام کرد به ‌زودی روند بررسی فهرست نامزدهای انتخابات پارلمانی آغاز خواهد شد

میدل ایست نیوز: کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق امروز جمعه اعلام کرد به ‌زودی روند بررسی فهرست نامزدهای انتخابات پارلمانی آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، جمانه الغلای، سخنگوی کمیساریای عالی انتخابات گفت: مرحله تحویل فهرست نامزدهای انتخابات پارلمانی به پایان رسیده است و افزود: کمیساریا اکنون وارد مرحله بررسی فهرست‌ها برای تایید آنها شده که با توجه به تعداد بالای نامزدها در سراسر استان‌های عراق، نیاز به زمان دارد.

او توضیح داد: این بررسی برای اطمینان از صحت اطلاعات نامزدها قبل از ارسال به نهادهای ذی‌ربط جهت تأیید صلاحیت آن‌ها ضروری است.

الغلاوی همچنین تأکید کرد مرحله به‌روزرسانی اطلاعات رأی‌دهندگان نیز به پایان رسید و پرونده آن در تاریخ ۲۰ ژوئن بسته شد؛ این فرآیند از ۲۵ مارس آغاز شده بود.

سخنگوی کمیساریای عالی انتخابات عراق در خصوص موارد خرید کارت‌های رأی یا دستکاری در اسناد کمیسیاریا هشدار داد و گفت کمیساریای عالی علیه هر کسی که در خرید کارت‌های انتخاباتی یا دستکاری اسناد کمیساریا دخالت داشته باشد، شکایت کیفری مطرح خواهد کرد.

وی بر اتخاذ تدابیر قانونی علیه متخلفان تأکید کرد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

دکمه بازگشت به بالا