سیاسی

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و عبدالعاطی؛
ابراز خرسندی وزیر خارجه مصر از توقف تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

وزیر خارجه مصر در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ایرانی خود ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه پس از توقف تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران، نسبت به توقف این تجاوز ابراز خرسندی کرد.

میدل ایست نیوز: سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران و بدر عبدالعاطی، وزیر خارجه مصر، امروز دوشنبه در یک گفت‌وگوی تلفنی، آخرین تحولات منطقه پس از توقف تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران را مورد بررسی قرار دادند.

بر اساس بیانیه کانال تلگرامی وزیر خارجه ایران، عراقچی در این گفت‌و‌گو، با اشاره به محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران از سوی قاطبه جامعه جهانی به‌ویژه کشورهای اسلامی و سازمان‌های مهم منطقه‌ای، از عدم محکومیت این حملات از سوی دو‌ نهاد مسئول بین‌المللی یعنی شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتقاد و بر پیگیری جدی جمهوری اسلامی ایران برای شناسایی متجاوز و پرداخت خسارت تاکید کرد.

وزیر خارجه مصر با ابراز خرسندی از توقف تجاوز رژیم صهیونیستی، بر ادامه تلاش‌ این کشور برای کمک به کاهش تنش‌ها در منطقه از جمله برقراری آتش‌بس در غزه تاکید‌ کرد.

منبع
کانال تلگرامی وزیر خارجه ایران

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا