خبر اولسیاسی

روبیو: امریکا تعلیق «قانون سزار» درباره سوریه را در دستورکار قرار داد

وزیر خارجه امریکا اعلام کرد: کشورش در حال انجام اقداماتی برای حمایت از سوریه‌ای باثبات و متحد است و در همین راستا، کاخ سفید تعلیق کامل «قانون سزار» را بررسی خواهد کرد.

میدل ایست نیوز: مارکو روبیو، وزیر امور خارجه امریکا، اعلام کرد، این کشور در حال انجام اقداماتی برای حمایت از سوریه‌ای متحد و باثبات است.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، مارکو روبیو با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به اینکه واشنگتن در حال بررسی تعلیق کامل «قانون سزار» است، اعلام کرد: بر اساس فرمان اجرایی رئیس‌جمهور دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا مبنی بر پایان دادن به تحریم‌های اعمال‌ شده علیه سوریه، ایالات متحده در حال انجام اقدامات بیشتری برای حمایت از سوریه‌ای باثبات و متحد است که در صلح با خود و همسایگانش زندگی کند.

روبیو با اشاره به اینکه تحریم‌های این کشور مانعی برای آینده سوریه نخواهند بود؛ در اظهاراتی پس از صدور این فرمان اجرایی، اظهار داشت: واشنگتن تعلیق احتمالی و کامل قانون سزار را به عنوان بخشی از بازنگری جامع سیاست امریکا در قبال سوریه بررسی خواهد کرد.

در همین رابطه، توماس باراک، فرستاده ویژه امریکا در امور سوریه، نیز در پستی در شبکه اجتماعی ایکس، این فرمان اجرایی را یک اقدام تاریخی توصیف کرد و گفت: از رئیس‌جمهور ترامپ و وزیر امور خارجه برای ادامه دادن و اقدامات جسورانه آنها به بافتن تاروپود مهم رشته های سوریه در در تار و پود صلح و شکوفایی جدید در خاورمیانه تشکر می‌کنم.

گفتنی است دونالد ترامپ، شب گذشته فرمان اجرایی پایان دادن به برنامه تحریم‌های اعمال‌شده علیه سوریه را امضا کرد و متعاقب آن کاخ سفید نیز با انتشار بیانیه ای اظهار داشت: این فرمان اجرایی به تحریم‌های اعمال‌شده علیه سوریه پایان می‌دهد، در حالی که تحریم‌های مربوط به بشار اسد و معاونانش، ناقضان حقوق بشر، قاچاقچیان مواد مخدر، افراد مرتبط با فعالیت‌های تسلیحات شیمیایی، افراد وابسته به سازمان داعش و مرتبط با آن و عوامل ایران همچنان پابرجا خواهند بود.

منبع
سانا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 3 =

دکمه بازگشت به بالا