خبر اولسیاسی

بریتانیا روابط خود با سوریه را ازسرگرفت

دولت بریتانیا پس از دیدار وزیر خارجه این کشور با رئیس دوره انتقالی و وزیر خارجه سوریه، روابط خود با سوریه را ازسرگرفت.

میدل ایست نیوز: دولت بریتانیا امروز شنبه اعلام کرد که در جریان سفر وزیر خارجه این کشور به دمشق، روابط با سوریه ازسرگرفته شد.

به گزارش الجزیره، دولت بریتانیا اعلام کرد که تصمیم گرفته است در نخستین سفر وزیر خارجه بریتانیا به دمشق پس از ۱۴ سال، روابط دیپلماتیک با سوریه را از سرگیرد.

دولت بریتانیا اشاره کرد که دیوید لامی، وزیر خارجه بریتانیا به دمشق سفر کرد تا بر حمایت بریتانیا از دولت سوریه در اجرای تعهداتش تاکید کند.

دولت بریتانیا از مجموعه کمک فوری به سوری‌ها به ارزش ۹۴.۵ میلیون پوند خبر داد.

پیشتر اسعد الشیبانی وزیر خارجه دولت موقت سوریه در دمشق میزبان لامی بود و طرفین در این دیدار روابط دوجانبه و راه‌های تقویت گفت‌وگو و همکاری در زمینه‌های مختلف دارای اهمیت مشترک را بررسی کردند.

لامی و احمد الشرع، رئیس دوره انتقالی سوریه نیز دیدار و درباره روابط دوجانبه و راه های تقویت همکاری علاوه بر تحولات منطقه ای و بین المللی رایزنی کردند.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 8 =

دکمه بازگشت به بالا