سیاسی

خوش‌بینی نچیروان بارزانی نسبت به حل اختلافات میان بغداد و اربیل

رئیس اقلیم کردستان عراق در دیدار رئیس پارلمان عراق، نسبت به حل اختلافات میان بغداد و اربیل ابراز خوش‌بینی کرد.

میدل ایست نیوز: رئیس اقلیم کردستان عراق و رئیس پارلمان عراق با تأکید بر اینکه حل مسائل با اقلیم به نفع تمامیت عراق است، بر اهمیت دستیابی به راه‌حلی مناسب برای مشکل حقوق کارمندان اقلیم کردستان اتفاق نظر داشتند.

به گزارش شفق نیوز، نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق، از محمود المشهدانی، رئیس پارلمان عراق و هیئت همراه وی استقبال کرد.

بر اساس بیانیه‌ منتشرشده در وب‌سایت ریاست اقلیم کردستان، در این دیدار روابط اربیل-بغداد و تلاش‌ها و گفت‌وگوها برای حل مشکلات بر مبنای قانون اساسی و توافقات، بررسی شد.

طرفین همچنین در خصوص وضعیت عمومی عراق تبادل نظر کردند.

در این بیانیه آمده است که دو طرف بر اهمیت دستیابی به راه‌حلی مناسب برای مساله‌ حقوق کارمندان اقلیم کردستان عراق به‌ ویژه در این مرحله‌ی حساس، توافق کردند.

همچنین دو طرف امیدواری و خوش‌بینی خود را نسبت به تلاش‌های جاری و وجود یک نقشه‌ راه برای حل مشکلات ابراز کرده و تأکید کردند که حل مسائل با اقلیم کردستان، به نفع کل عراق است.

نچیروان بارزانی ضمن تشکر و قدردانی از المشهدانی و دغدغه‌مندی و تلاش‌های وی برای دستیابی به راه‌حل، تأکید کرد که به تلاش‌های خود برای رسیدن به یک راهکار ادامه خواهد داد.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 2 =

دکمه بازگشت به بالا