سیاسی

برنامه جدید رژیم صهیونیستی برای ساخت 2339 واحد مسکونی در کرانه باختری

سازمان آزادی‌بخش فلسطین، از طرح جدید رژیم صهیونیستی برای ساخت ۲۳۳۹ واحد مسکونی شهرک‌نشینان و توسعه شهرک سازی در شمال، مرکز و جنوب کرانه باختری پرده برداشت.

میدل ایست نیوز:سازمان آزادی بخش فلسطین از طرح ساخت بیش از 2300 واحد مسکونی در قالب توسعه شهرک سازی در کرانه باختری خبر داد که موجب محاصره بیشتر روستاهای فلسطینی در میان حلقه‌های شهرک‌های صهیونیست نشین شده و به تجزیه جغرافیایی سرزمین‌های فلسطینی سرعت می‌بخشد.

به گزارش الشروق، در گزارش «دفتر ملی دفاع از زمین و مقاومت در برابر شهرک‌سازی» وابسته به ساف آمده است، این طرح شامل ساخت ۱۳۵۲ واحد در استان قلقیلیه در شمال، ۴۳۰ واحد برای توسعه دو شهرک در شمال شرق رام‌الله و شمال غرب قدس، ۴۰۷ واحد در بیت لحم در جنوب و ۱۵۰ واحد دیگر در غرب رام‌الله است.

این دفتر هشدار داد: اسرائیل با ایجاد پیوستگی جغرافیایی میان چند شهرک در قلقیلیه، عملاً شمار بیشتری از روستاهای فلسطینی را به جزایری محصور در شهرک‌ها تبدیل می‌کند.

در این گزارش همچنین به نقش هماهنگ وزرای دولت رژیم صهیونیستی اشاره شده است به طوری که بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی، سیاست توسعه شهرک‌ها را به پیش می‌برد و یسرائيل کاتس وزیر دفاع این رژیم از شهرک‌نشینان و حملات آنان حمایت می‌کند.

طبق آمار سازمان مقاومت در برابر دیوار حائل و شهرک‌سازی فلسطین، تا پایان سال ۲۰۲۴ حدود ۷۷۰ هزار شهرک‌نشین در کرانه باختری ساکن شده‌اند که در ۱۸۰ شهرک و ۲۵۶ کانون شهرک نشینی از جمله ۱۳۸ مرتع و مناطق کشاورزی پراکنده‌اند.

این گزارش می افزاید: تنها در نیمه نخست سال جاری، شهرک‌نشینان بیش از ۲۱۵۰ حمله در نقاط مختلف کرانه باختری انجام داده‌اند .

این در حالی است که ایتمار بن غفیر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل، پنج‌شنبه گذشته از تشکیل یک یگان پلیس متشکل از ده‌ها شهرک‌نشین خبر داد که مأموریت آن اعمال حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری اشغالی عنوان شده است.

گفتنی است ارتش اسرائیل به همراه شهرک نشینان به موازات نسل کشی در نوار غزه تجاوزات خود را به کرانه باختری و قدس ادامه داده است به طوریکه ، دست‌کم ۹۹۸ فلسطینی به شهادت رسیده، حدود ۷ هزار نفر زخمی و بیش از ۱۸ هزار نفر بازداشت شده‌اند.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که اسرائیل با حمایت کامل امریکا، از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، نسل‌کشی گسترده‌ای را در نوار غزه به راه انداخته که طی آن بیش از ۱۹۵ هزار فلسطینی شهید یا زخمی شده‌اند که بخش زیادی از آن‌ها کودکان و زنان هستند ضمن آنکه بیش از ۱۰ هزار نفر همچنان مفقود و صدها هزار نفر دیگر آواره شده‌اند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =

دکمه بازگشت به بالا