سیاسی

اختصاص کمک ۵.۵ میلیون پوندی انگلیس برای حمایت از پناهجویان در اردن

وزارت خارجه انگلیس اعلام کرد این کشور کمک مالی جدیدی به ارزش ۵.۵ میلیون پوند، معادل ۷.۴۳ میلیون دلار امریکا به منظور پشتیبانی از برنامه کمک‌های غذایی برای پناهجویان در کمپ‌ها و جوامع میزبان در سراسر اردن اختصاص داده است.

میدل ایست نیوز: بر اساس بیانیه برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد در اردن، این دومین کمک انگلیس به این برنامه در اردن طی سال جاری میلادی به شمار می آید ضمن آنکه این کشور پیشتر نیز چهار میلیون پوند معادل ۵.۱۶ میلیون دلار برای این منظور اهدا کرده بود که به جلوگیری از کاهش کمک‌ها به هزاران پناهجوی آسیب‌پذیر کمک کرد.

به گزارش الغد، «آلبرتو کوریا مندز»، مدیر کشوری و نماینده مقیم برنامه جهانی غذا در اردن، گفت: این پشتیبانی مجدد انگلیس از پناهجویان در لحظه‌ای حساس صورت می‌گیرد و نشان‌ از تعهد مستمر این کشور به تلاش‌های بشردوستانه در اردن است چرا که این بودجه به برنامه جهانی غذا امکان می‌دهد تا همچنان از خانواده‌های بسیار آسیب‌پذیر به ‌ویژه در این دوره دشوار که ما و دیگر شرکای پاسخگو به وضعیت پناهجویان، با کمبود منابع مالی مواجه‌ایم و این مسأله توان جمعی ما را برای پاسخ به نیازهای ضروری کاهش می‌دهد، حمایت نماید.

وی افزود: برنامه جهانی غذا همچنان به ۲۴ میلیون دلار نیاز فوری دارد تا بتواند پرداخت‌های نقدی ماهانه کاهش‌یافته خود را تا پایان سال ادامه دهد و از کاهش بیشتر کمک‌ها به پناهجویان ساکن کمپ‌ها و جوامع میزبان جلوگیری کند.

در حال حاضر، این برنامه به ۲۸۰ هزار پناهجو در اردن برای تأمین نیازهای غذایی اولیه‌شان کمک نقدی ارائه می‌دهد که اکثریت قریب به اتفاق آن‌ها پناهجویان سوری هستند.

منبع
الغد

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا