خروج «ویز ایر» از ابوظبی به سبب مشکلات عملیاتی و ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
شرکت هواپیمایی ارزانقیمت «ویز ایر» اعلام کرد به دلیل مشکلات عملیاتی و تحولات ژئوپلیتیکی در خاورمیانه تمامی پروازهای داخلی خود را از ماه سپتامبر به حال تعلیق درمیآورد.

میدل ایست نیوز: شرکت هواپیمایی ارزان قیمت «ویز ایر» اعلام کرد به دلیل مشکلات عملیاتی و تحولات ژئوپلیتیکی در خاورمیانه، از فعالیتهای خود در ابوظبی خارج میشود و تمامی پروازهای داخلی خود را از ماه سپتامبر به حال تعلیق درمیآورد.
به گزارش العربی الجدید، شرکت هواپیمایی «ویز ایر» متعلق به مجارستان با اعلام خبر متوقف کردن فعالیت های خود در ابوظبی تاکید کرد قصد دارد تمرکز خود را بر بازارهای اصلی خود در اروپای مرکزی و شرقی و همچنین کشورهایی مانند اتریش، ایتالیا و بریتانیا معطوف کند.
«جوزف فارادی»، مدیرعامل «ویز ایر» با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: محدودیتهای زنجیره تامین، بیثباتی ژئوپلیتیکی و دسترسی محدود به بازارها، باعث شده است حفظ مطالبات و جاهطلبیهای اولیه ما دشوارتر شود و به نظر می رسد با وجود این دشواری ها، اتخاذ چنین تصمیمی در شرایط کنونی،کاری درست باشد.
«ویز ایر» ابوظبی، مستقر در امارات متحده عربی که پروازهای ارزانقیمت به تعدادی از کشورهای منطقه را سازماندهی میکند، پیش از این اعلام کرده بود پروازهای خود به مقصد تل آویو و از آنجا به دیگر مقصدها را در تاریخ ۸ اوت از سر میگیرد، در حالی که تعلیق پروازها به امان پایتخت اردن تا ۱۵ سپتامبر ادامه خواهد داشت.
این در حالی است که بسیاری از خدمات هوایی در خاورمیانه در نتیجه جنگ هوایی ۱۲ روزه بین ایران و اسرائیل که با میانجیگری امریکا به آتش بس انجامید، همچنان متوقف مانده است و بسته ماندن حریم هوایی و نگرانیهای امنیتی همچنان بر حرکت پروازها در منطقه سنگینی میکند.
العربی الجدید در ادامه به اسامی شمار زیادی از شرکت های هواپیمایی اشاره کرد که پروازهای خود را به منطقه و بالعکس لغو کرده یا تغییر داده اند.
از جمله این شرکت ها می توان به «اژه ایرلاینز» و لغو سفرهایش به بیروت، اربیل و امان و تل آویو، «ایر بالتیک» و لغو سفرها به مقصد تل آویو تا ۳۰ سپتامبر، «ایر کانادا»، «ایر اروپا»،«ایر فرانس-کیالام»، «دلتا ایرلاینز»، هواپیمایی امارات و لغو تمامی پروازهای آن به تهران تا ۱۷ ژوئیه و «فین ایر» اشاره کرد که از ۱۰ ژوئیه تا دوم سپتامبر سفرهای خود را جلو انداخته و در حال حاضر از حریم هوایی عراق، ایران، سوریه و اسرائیل عبور نمیکند.