سیاسی

کنترل فرودگاه قامشلو در سوریه به روسیه واگذار شد

روسیه با انتقال گسترده نیروها و تجهیزات نظامی به فرودگاه قامشلو، عملا کنترل این فرودگاه استراتژیک در شمال‌ و شرق سوریه را به دست گرفته است.

میدل ایست نیوز: روسیه با انتقال گسترده نیروها و تجهیزات نظامی به فرودگاه قامشلو، عملا کنترل این فرودگاه استراتژیک در شمال‌ و شرق سوریه را به دست گرفته است.

به گزارش کردپرس، روسیه با انتقال گسترده نیروها و تجهیزات نظامی از پایگاه هوایی حمیمیم به فرودگاه قامشلو، عملا کنترل این فرودگاه استراتژیک در شمال‌ و شرق سوریه را به دست گرفته است؛ تحولی که بنا بر تصاویر ماهواره‌ای و منابع میدانی، در چارچوب توافقی جدید با نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) و با هدف بازتعریف حضور نظامی مسکو در منطقه صورت گرفته است.

به نوشته آژانس خبری شارپرس، منابع میدانی و تصاویر ماهواره‌ای تأیید می‌کنند که روسیه کنترل فرودگاه قامشلو در شمال و شرق سوریه را پس از آنکه بخش زیادی از نیروهایش را از پایگاه هوایی حمیمیم در لاذقیه به پایگاه جدید در قامشلو منتقل کرد، در دست گرفته است.

بر اساس وب‌سایت‌های تخصصی رصد ترافیک هوایی، هواپیماهای باری روسیه طی شش ماه نخست سال ۲۰۲۵، بیش از ۲۵ پرواز میان پایگاه هوایی حمیمیم و فرودگاه قامشلو در شمال و شرق سوریه انجام داده‌اند.

فعالیت گسترده و فشرده هواپیماهای باری روسیه که از ماه ژانویه تا ژوئن سال جاری ثبت شده است، نشانگر انتقال گسترده نیروها و تجهیزات نظامی سنگین روسیه از پایگاه حمیمیم به فرودگاه قامشلو می‌باشد.

منابع آگاه سوری به وب‌سایت «ارم‌نیوز» اطلاع دادند که انتقال نیروهای روسیه به فرودگاه قامشلو پس از هماهنگی با نیروهای قسد و در چارچوب توافق جدیدی میان دو طرف صورت گرفته است.

منبع
کردپرس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا