خبر اولسیاسی

اکسیوس ادعا کرد:
اسرائیل به دنبال کوچاندن فلسطینیان غزه به اتیوپی، اندونزی و لیبی

پایگاه خبری اکسیوس ادعا کرد که رژیم صهیونیستی با اتیوپی، اندونزی و لیبی درباره مساله پذیرش ساکنان نوار غزه رایزنی می‌کند.

میدل ایست نیوز: پایگاه خبری اکسیوس به نقل از برخی منابع گزارش داد که مدیر موساد به واشنگتن سفر کرده تا کمک آن را برای متقاعد کردن برخی کشورها در راستای پذیرش صدها هزار نفر از مردم غزه جلب کند.

به گزارش الجزیره، این منابع اشاره کردند که مدیر موساد به استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس جمهور امریکا به خاورمیانه اعلام کرده که اسرائیل با اتیوپی، اندونزی و لیبی درباره پذیرش ساکنان غزه رایزنی می‌کند.

اکسیوس به نقل از این منابع نوشت که مدیر موساد گفته است این کشورها، از ایده استقبال از شمار زیادی از فلسطینیان از غزه استقبال کردند.

این پایگاه خبری اشاره کرد که مدیر موساد پیشنهاد داده است، امریکا، مشوق‌هایی را برای این کشورها در نظر گیرد و به اسرائیل در متقاعد ساختن آنها کمک کند.

اکسیوس بیان کرد که ویتکاف در موضع خود قاطع نبوده و مشخص و واضح نیست که آیا واشنگتن در این مساله مداخله می‌کند یا نه.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − شش =

دکمه بازگشت به بالا