
میدل ایست نیوز: خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع دیپلماتیک آلمانی نوشت تروئیکای اروپایی و ایران برای برگزاری دور جدید گفتوگوها درباره برنامه هستهای ایران، در هفته پیش رو برنامهریزی کردهاند.
به گزارش ایسنا، همچنین خبرنگار اسکای نیوز خبر داد مذاکرات ایران با تروئیکای اروپا یکشنبه آتی در ژنو برگزار خواهد شد.
ساعاتی پیش یک منبع آگاه از توافق تهران با ۳ کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس برای برگزاری مذاکرات با موضوع هستهای ایران خبر داد.
پیش از این وزیر خارجه ایران در جدیدترین اظهارات خود بیان کرد: «هر دور جدیدی از مذاکرات فقط زمانی ممکن خواهد بود که طرف مقابل برای یک توافق هستهای عادلانه، متوازن و مبتنی بر منافع متقابل آمادگی داشته باشد».
ایران و امریکا پنج دور مذاکره غیرمستقیم با میانجیگری عمان در مسقط و ایتالیا برگزار کردند اما چند روز مانده به دور ششم مذاکرات، رژیم صهیونیستی به ایران حمله کرد.