
میدل ایست نیوز: رویترز اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا جنبش حماس را متهم کرد که این جنبش تمایلی به امضای توافق در خصوص آتش بس در غزه و آزادی اسیران ندارد.
به گزارش العربیه، ترامپ پیش از عزیمت به اسکاتلند به خبرنگاران گفت حماس واقعاً تمایلی به دستیابی به توافق نداشته است. باور من این است آنها میخواهند بمیرند. این خیلی خطرناک است.
وی با تاکید بر لزوم نابودی حماس، بیان کرد این جنیش خواهان امضای هیچگونه توافقی نیست.
رئیس جمهور امریکا افزود ما در پرونده اسیران به آخرین مراحل رسیدیم. آنها میدادند پس از بازگشت آخرین اسیران چه خواهد شد. به همین دلیل آنها خواهان امضای هیچ توافقی نیستند.
ترامپ تصمیم امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه برای به رسمیت شناختن فلسطین، را بی معنا به شمار آورد.
وی در این خصوص بیان کرد مکرون مرد خوبی است. من وی را دوست دارم اما این اظهار نظر هیچ ارزش و وزنی ندارد.
رئیس جمهور امریکا در ادامه به تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی اشاره و بیان کرد با نتانیاهو درباره ارسال کمکها به غزه گفتوگو کردم اما وارد جزئیات نمیشوم. نمیتوانم سخنان خود با نتانیاهو را فاش کنم اما این موضوع تا حدودی ناامیدکننده بوده است.