اجتماعیخبر اولسیاسی

اجرایی شدن طرح زیارت اربعین در بغداد از روز جمعه

فرمانده ستاد عملیات بغداد اعلام کرد که طرح ویژه اربعین شامل هماهنگی و سازماندهی مسیر تردد زائران به سمت کربلا، از یکم اوت اجرایی می‌شود.

میدل ایست نیوز: فرماندهی ستاد عملیات بغداد امروز دوشنبه موعد اجرایی شدن طرح زیارت اربعین را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، ولید خلیفه التمیمی، فرمانده ستاد عملیات بغداد گفت که طرح ویژه اربعین امام حسین، شامل هماهنگی و سازماندهی مسیر تردد زائران به سمت کربلا و تامین روان بودن آن با به کارگیری تلاش اطلاعاتی برای پوشش محورهای تردد زائران و همچنین تامین خدمات پزشکی و اداری و هماهنگی فعالیت مواکب و ساماندهی و توزیع منظم آنها است.

وی افزود که این طرح از یکم اوت (جمعه) اجرایی می‌شود و همه واحدهای امنیتی در حالت آماده باش قرار می‌گیرند.

فرمانده ستاد عملیات بغداد توضیح داد که این طرح شامل هیچ مسدودی مسیر مگر در موارد اضطراری و به دستور مقر فرماندهی ستاد عملیات بغداد نیست.

التمیمی درخصوص تردد خودروهای باری و موتور سیکلت‌ها تاکید کرد که تردد آنها باید فقط در مسیرهایی صورت گیرد که زائران در آن تردد ندارند.

وی اشاره کرد که از تردد این خودروها و موتورسیکلت‌ها در مسیر زائران ممانعت به عمل می‌آید.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 5 =

دکمه بازگشت به بالا