سیاسی

تهدید مشاور فرمانده کل سپاه ایران نسبت به انسداد تنگه هرمز

مشاور فرمانده کل سپاه ایران درباره احتمال انسداد تنگه هرمز در صورت شرارت دشمنان، گفت: ایران از ظرفیت‌های متعدد و راهبردی برخوردار است و برای هر سناریویی، تمهیدات لازم را پیش‌بینی کرده است.

میدل ایست نیوز: سرتیپ احمد وحیدی، مشاور فرمانده کل سپاه ایران، با اشاره به راهپیمایی‌های پرشور مردم قهرمان یمن در حمایت از ملت مظلوم فلسطین، اظهار داشت: ملت یمن نمونه‌ای بی‌نظیر از امتی مقتدر، وفادار و پایبند به ارزش‌های انقلاب اسلامی هستند.

به گزارش دفاع پرس، وحیدی با بیان اینکه مُهر بزرگ افتخار بر سینه‌‌‌ یمنی‌هاست، عنوان کرد: یمنی‌ها ثابت کردند که مدافعان سرسخت حق‌ بوده و در برابر ظلم و تجاوز امریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی با عزت و سربلندی ایستاده‌اند. ما به این ملت شجاع و قهرمان افتخار می‌کنیم.

مشاور فرمانده کل سپاه ایران همچنین درباره احتمال انسداد تنگه هرمز در صورت شرارت دشمنان، گفت: ایران از ظرفیت‌های متعدد و راهبردی برخوردار است و برای هر سناریویی، تمهیدات لازم را پیش‌بینی کرده است؛ همه‌ این ظرفیت‌ها در زمان مناسب مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

وی تاکید کرد: ما آماده‌ایم تا متناسب با شرایط، اقدامات ضروری را انجام دهیم.

منبع
دفاع پرس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − پنج =

دکمه بازگشت به بالا