اقتصادیخبر اول

اقدامات عراق برای حل ریشه‌ای مشکل برق کشور

وزارت برق عراق از اقدامات خود برای پایان ریشه‌ای مشکل کمبود گاز خبر داد و به همه جوانب فنی و لجستیکی مرتبط با توافقنامه واردات گاز ترکمنستان اشاره کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت برق عراق از اقدامات خود برای پایان ریشه‌ای مشکل کمبود گاز خبر داد و به همه جوانب فنی و لجستیکی مرتبط با توافقنامه واردات گاز ترکمنستان اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، احمد موسی، سخنگوی وزارت برق عراق گفت که کاهش ساعت دسترسی به برق شامل همه مناطق بغداد و استان‌های فرات مرکزی و تفاوت میان هر منطقه است.

وی افزود که این کاهش دسترسی دلایلی دارد که مهم‌ترین آن کاهش تولید همزمان با اوج مصرف با توجه به افزایش دمای هوا است.

احمد موسی تصریج کرد که فاصله میان تولید و تقاضا موجب افزایش فشار مستمر بر سیستم برق می‌شود.

سخنگوی وزارت برق عراق اشاره کرد که کمبود گاز ایران، همچنان تاثیر بسزایی در کاهش تولید و توقف فعالیت برخی واحدهای تولیدی دارد.

وی با اشاره به راه حل‌های آنی، بیان کرد که راه حل‌های ریشه‌ای از جمله بهره برداری از گاز ملی، ایجاد سکوهای شناور گاز مایع و تلاش برای متنوع‌سازی منابع گاز و انرژی نیز وجود دارد.

احمد موسی گفت که همه اقدامات فنی و لجستیکی توافقنامه واردات گاز ترکمنستان تکمیل شده و 15 تا 16 میلیون مترمکعب در روز در اختیار عراق قرار می‌دهد.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =

دکمه بازگشت به بالا