خبر اولسیاسی

اسموتریچ: لازم باشد در روز روشن ساختمان‌ها در ضاحیه بیروت را منهدم می‌کنیم

وزیر دارایی تندرو رژیم صهیونیستی گفت ارتش این رژیم از مناطق تحت کنترل خود در لبنان عقب‌نشینی نخواهد کرد و روستاهای شیعه‌نشین که تخریب شدند، دیگر بازسازی نخواهند شد.

میدل ایست نیوز: وزیر دارایی تندرو رژیم صهیونیستی گفت ارتش این رژیم از مناطق تحت کنترل خود در لبنان عقب‌نشینی نخواهد کرد و روستاهای شیعه‌نشین که تخریب شدند، دیگر بازسازی نخواهند شد.

به گزارش النشره، بزالل اسموتریچ ادعا کرد ارتش اسرائیل از پنج موضع در جنوب لبنان که اکنون در اختیار دارد عقب‌نشینی نخواهد کرد.

وی همچنین گفت، روستاهای شیعه‌نشین که تخریب شدند، بازسازی نخواهند شد.

اسموتریچ در کنفرانسی درباره شهرک‌های صیهونیست نشین شمال فلسطین اشغالی با عنوان «شمال را تقویت می‌کنیم» گفت، احتمال زیادی وجود دارد که حزب الله عملا خلع سلاح شود.

وی افزود، حتی رهبر ایران امید خود به حزب الله را از دست داده است و به این پرسش که آیا حزب الله بازسازی خواهد شد یا خیر، توجه نمی‌کند.

در شرایطی که حملات اسرائیل به لبنان ادامه دارد، اسموتریچ توافق آتش‌بس بین اسرائیل و لبنان را «توافقی خوب» توصیف کرد مدعی شد این توافق به اسرائیل مشروعیت کامل می‌دهد تا به حزب الله اجازه ندهد خودش را در مرز بازسازی کند.

وی تهدید کرد، این توافق شامل کل لبنان حتی قلب منطقه ضاحیه بیروت می‌شود و اگر لازم شود، ساختمان‌ها را در روز روشن منهدم خواهیم کرد.

اسموتریچ خاطرنشان کرد هیچ منطقه امنی وجود ندارد.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + سه =

دکمه بازگشت به بالا