سیاسی

شلیک موشک از یمن به سمت فلسطین اشغالی و مختل شدن پروازها

درپی شلیک یک فروند موشک از یمن به سمت فلسطین اشغالی، جبهه داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد آژیرهای خطر در مناطق گسترده‌ای از تل‌آویو ، قدس و منطقه بحرالمیت به صدا درآمدند.

میدل ایست نیوز: در پی شلیک موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی، آژیر خطر در مناطق وسیعی از این اراضی به صدا درآمد و فرود پروازها در تل آویو با اختلال مواجه شد.

به گزارش المسیره، منابع یمنی از شلیک یک فروند موشک به سمت اراضی اشغالی خبر دادند ضمن آنکه سخنگوی ارتش رژیم اسرائیل نیز پرتاب موشک را تأیید کرد.

در پی شلیک این موشک، آژیرهای خطر در مناطق وسیعی از اراضی اشغالی، از جمله قدس، تل‌آویو بزرگ و بیش از ۱۸۰ شهر و شهرک دیگر به صدا درآمدند که این موضوع وحشت شهرک‌نشینان صهیونیست را در پی داشت.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد در پی شناسایی و رصد شلیک موشک از یمن، حریم هوایی اسرائیل بسته شد.

همچنین روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: فرود تعداد زیادی از پروازها در تل‌آویو به دلیل شلیک موشک از یمن به تأخیر افتاده است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد: این پانزدهمین موشکی است که یمنی‌ها در طول ماه گذشته به سمت اسرائیل شلیک کرده‌اند و این بدان معنا است که تقریباً هر دو روز یک موشک از یمن به سمت اسرائیل پرتاب شده است.

این رادیو همچنین افزود: از زمان از سرگیری جنگ غزه در ماه مارس گذشته، یمنی‌ها در مجموع ۶۷ موشک بالستیک و ۱۸ پهپاد به سمت اسرائیل شلیک کرده‌اند.

منبع
المسیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × یک =

دکمه بازگشت به بالا