اجتماعیخبر اول

آغاز سفر دریایی زائران اربعین/ امکان انجام ٤ سفر دریایی در یک روز

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ایران از آغاز سفرهای دریایی زائران اربعین در مسیر خرمشهر به بصره خبر داد.

میدل ایست نیوز: مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ایران از آغاز سفرهای دریایی زائران اربعین از امروز جمعه در مسیر خرمشهر به بصره خبر داد.

به گزارش ایرنا، ‌سعید رسولی گفت: از امروز جمعه؛ ۱۰ مرداد ماه نخستین سفر دریایی زائران به عتبات عالیات از مسیر خرمشهر به بصره انجام ‌شد و طبق تقاضای موجود امکان افزایش تا ۴ سفر دریایی (رفت و بازگشت) در طول روز وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی ایران افزود: خط مسافری دریایی خرمشهر-بصره در راستای تسهیل تردد زائران اربعین حسینی و ایفای مسئولیت‌های اجتماعی برقرار ‌شده است.

به گفته رسولی، مسیر خرمشهر به بصره با ۱۷ مایل دریایی نزدیک‌ترین مسیر دریایی برای زائران اربعین حسینی است که علاوه بر تقویت زیرساخت‌های خدمت‌رسانی به زائران، گامی مؤثر در راستای ارتقای سطح روابط دو کشور دوست و همسایه – جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق – به شمار می‌رود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ایران ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلان سازمان بنادر و دریانوردی و تاکیدات وزیر راه و شهرسازی بر توسعه گردشگری و حمل و نقل مسافری دریایی، ‌از ماه‌ها قبل جلسات متعددی با همتایان عراقی برگزار و با توافق به عمل آمده، برای دومین سال پیاپی توانستیم مسیر دریایی بندر خرمشهر به بصره را راه‌اندازی کنیم و به منظور ارائه خدمت شایسته به هم‌وطنان، امسال نیز یک کشتی مجهز دارای امکانات ویژه مسافرتی با ۲۳۵ نفر ظرفیت توسط بخش خصوصی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در صورت استقبال مسافران ضمن افزایش تعداد سفرها در ایام اربعین تداوم فعالیت این مسیر دریایی در طول سال نیز در دستور کار قرار دارد.

منبع
ایرنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 2 =

دکمه بازگشت به بالا