سیاسی

بیش از ۱۷ هزار کودک در نوار غزه از سوء‌تغذیه حاد رنج می‌برند

مدیر سازمان امداد پزشکی در غزه اعلام کرد که بیش از ۱۷ هزار کودک در نوار غزه از سوء‌تغذیه حاد رنج می‌برند.

میدل ایست نیوز: محمد ابو عفش، مدیر سازمان امداد پزشکی در غزه در گفت‌وگو با شبکه الجزیره اعلام کرد که بیش از ۱۷ هزار کودک در نوار غزه از سوء‌تغذیه حاد رنج می‌برند و این فشار سنگینی بر سیستم درمانی فروپاشیده این منطقه وارد کرده است.

به گزارش الجزیره، او تأکید کرد که مقدار ناچیزی از کمک‌های انسانی به دست مردم می‌رسد، آن هم در شرایطی که بسیاری از این کمک‌ها توسط باندهای مسلح و سازمان‌یافته به سرقت می‌رود.

به گفته این مقام پزشکی، داروهای حیاتی مانند انسولین برای بیماران دیابتی وارد نمی‌شود و زنان باردار با کمبود شدید مواد غذایی و دارویی مواجه هستند، امری که جان هزاران مادر و جنین را در معرض خطر جدی قرار داده است.

در شرایطی که غزه تحت محاصره مطلق رژیم صهیونیستی قرار دارد و روند کمک‌رسانی کاملاً مختل شده، هشدارها درباره قحطی قریب‌الوقوع و مرگ خاموش هزاران غیرنظامی، به‌ویژه کودکان، همچنان ادامه دارد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 4 =

دکمه بازگشت به بالا