سیاسی

برگزاری نشست امنیتی گسترده در عراق برای مقابله با چالش‌ها

کنفرانس امنیتی گسترده‌ای به ریاست قیس المحمداوی، معاون فرمانده ستاد عملیات مشترک عراق با حضور شماری از فرماندهان برگزار شد.

میدل ایست نیوز: کنفرانس امنیتی گسترده‌ای به ریاست قیس المحمداوی، معاون فرمانده ستاد عملیات مشترک عراق با حضور شماری از فرماندهان برگزار شد.

به گزارش بغداد الیوم، در این کنفرانس، طرح‌های نظامی و امنیتی کنونی و آتی و مقابله با چالش‌ها بررسی شد.

حاضران در این کنفرانس همچنین راه‌های تقویت آمادگی نیروها و اهمیت هماهنگی سطح بالا میان تشکیلات مختلف و انجام ماموریت‌ها به صورت کارآمد و بسیار حرفه‌ای را بررسی کردند.

معاون فرمانده ستاد عملیات مشترک در پایان بر بازنگری در طرح‌ها متناسب با چالش‌های کنونی و سازوکار هماهنگی مشترک و تعامل با داده‌های اطلاعاتی علاوه بر آمادگی‌ها و افزایش توانمندی‌ها تاکید کرد.

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =

دکمه بازگشت به بالا