تمجید نماینده امریکا از قطر به سبب تامین مالی طرح گازرسانی به سوریه
نماینده ویژه امریکا در امور سوریه، از تصمیم دولت قطر برای تأمین مالی کامل طرح گازرسانی به سوریه استقبال و آن را گامی مؤثر و اقدامی جسورانه توصیف کرد.

میدل ایست نیوز: توماس باراک، نماینده ویژه امریکا در امور سوریه، تصمیم دولت قطر مبنی بر تأمین مالی کامل طرح گازرسانی به سوریه با گاز طبیعی آذربایجان را اقدامی نشان از مشارکت و دوستی و گامی مؤثر به سوی کمکرسانی و ثبات در لحظهای حساس توصیف کرد.
به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه، باراک با انتشار پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» تصریح کرد: مراتب سپاس فراوان خود را از دولت قطر برای تأمین مالی کامل طرح حیاتی گازرسانی به سوریه ابراز میداریم.
وی افزود: از دوم اوت، گاز طبیعی آذربایجان که از طریق ترکیه به سوریه ارسال میشود، ۸۰۰ مگاوات برق تولید خواهد کرد که می تواند به پنج میلیون خانه در سوریه روشنایی بخشد.
باراک تأکید کرد: این یک گام مؤثر به سوی کمکرسانی و ثبات در لحظهای حساس و اقدامی جسورانه از سوی قطر و رهبری آن در راستای مشارکت و دوستی است.
پیش از این، صندوق توسعه قطر روز گذشته با انتشار بیانیه ای از آغاز مرحله دوم حمایت از انرژی برق در سوریه، با ظرفیت ۸۰۰ مگاوات خبر داده و بر تعهد دولت قطر به حمایت از مردم سوریه و تقویت زیرساختهای این کشور تأکید کرده بود.