واکنش امریکا به درگیریهای اخیر در سویداء و منبج سوریه
فرستاده ویژه امریکا به سوریه ضمن ابراز نگرانی درباره از سر گرفته شدن درگیریها در سویداء و منبج سوریه، دیپلماسی را بهترین راه برای توقف خشونت و برقراری صلح پایدار دانست.

میدل ایست نیوز: تام باراک فرستاده ویژه امریکا به سوریه ضمن ابراز نگرانی درباره از سر گرفته شدن درگیریها در سویداء و منبج سوریه، دیپلماسی را بهترین راه حل برای توقف خشونت و یافتن راه حل صلحآمیز و پایدار دانست.
به گزارش ارم نیوز، تام باراک همه طرفها در سوریه را به آرامش و حل اختلافات از طریق گفتوگو و نه خونریزی دعوت کرد.
باراک در پیامرسان ایکس نوشت، درگیریهای خشونتبار نگران کنندهای روز گذشته در سویداء و منبج سوریه رخ داد. وی تاکید کرد، دیپلماسی بهترین راه برای توقف خشونت و یافتن راه حل صلحآمیز و پایدار است.
وی ضمن افتخار کردن به نقش آفرینی امریکا در پایان دادن به درگیری در سویداء و میانجیگری به همراه فرانسه برای پایان دادن به اختلاف بین کردهای شمال شرق سوریه و دولت دمشق افزود، راه پیشرفت برای سوریها باز است و ما از همه طرفها میخواهیم آرامش را حفظ کنند و اختلافات را با گفتوگو –نه با خونریزی- حل کنند.
وی تاکید کرد، سوریه مستحق برخوردار شدن از ثبات و صلح است.
شبکه الاخباریه سوریه روز یکشنبه به نقل از یک منبع امنیتی اعلام کرد گروههای مسلح به نیروهای امنیت داخلی در سویداء حمله کردند که موجب جان باختن یک نفر از آنان زخمی شدن فرد دیگر شد.