اقتصادیسیاسی

قطر: با امریکا برای پایان دادن به تحریم‌های اعمال شده بر سوریه همکاری می‌کنیم

مدیر «صندوق توسعه قطر»، اعلام کرد کشورش ماه‌هاست با شرکای امریکایی خود برای پایان دادن به تحریم‌های اعمال شده بر سوریه و ایجاد یک نظام اقتصادی سالم همکاری می‌کند.

میدل ایست نیوز: فهد السلیطی، مدیر «صندوق توسعه قطر»، اعلام کرد کشورش ماه هاست که با شرکای امریکایی خود برای پایان دادن به تحریم‌های اعمال شده بر سوریه و ایجاد یک نظام اقتصادی سالم همکاری می‌کند.

به گزارش الخلیج آنلاین، السلیطی توضیح داد این صندوق تمامی اقدامات ممکن در چارچوب کمک به سوریه را بررسی می‌کند تا بتواند از هرگونه خطری که ممکن است در این روند با آن مواجه شد، جلوگیری کند.

وی بیان کرد تمامی اقدامات در این خصوص با همکاری دولت سوریه مورد بررسی عمیق قرار می‌گیرد تا این کشور بتواند به خود متکی باشد.

در یکم ژوئیه گذشته، دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا یک حکم اجرایی را امضا کرد که به تحریم‌های اعمال شده از جانب امریکا بر سوریه، پایان می‌دهد.

ترامپ این اقدام را برای حمایت از ثبات و صلح در این کشور و برداشتن موانع پیش‌روی بهبود اقتصاد آن ضروری توصیف کرده بود.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 8 =

دکمه بازگشت به بالا