سیاسی

شهید و زخمی شدن 3 نفر در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

در پی حمله هوایی صبح امروز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، وزارت بهداشت این کشور از شهادت یک شهروند سوری و مجروح شدن دو نفر دیگر در روستای دیر سریان خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد: حمله هوایی اسرائیل به روستای «دیر سریان» در منطقه مرجعیون، یک شهید و دو مجروح بر جای گذاشت.

به گزارش النشره، مرکز عملیات اضطراری بهداشت عمومی لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در نتیجه حمله دشمن اسرائیلی به روستای دیر سریان، یک نفر با ملیت سوری به شهادت رسید و دو نفر دیگر زخمی شدند.

این حمله که در منطقه مرجعیون صورت گرفته، جدیدترین مورد از حملات فزاینده‌ای است که مناطق جنوبی لبنان را هدف قرار می‌دهد و به افزایش تنش‌ها در مرزهای مشترک منجر شده است.

گفتنی است این وضعیت، نگرانی‌ها را درباره تبدیل شدن مرزهای جنوبی لبنان به جولانگاه رژیم صهیونیستی بویژه با توجه به تلاش‌های مشکوک محافل داخلی لبنان برای خلع سلاح حزب الله با اعمال فشارهای امریکا و رژیم صهیونیستی افزایش داده است.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا