اجتماعیاقتصادیسیاسی

سفر هیئتی عالی‌رتبه از اقلیم کردستان عراق به بغداد

یک منبع در هیئت دولت اقلیم کردستان عراق از سفر هیئتی عالی‌رتبه در هفته جاری به بغداد برای تصمیم‌گیری درباره درآمدهای غیرنفتی خبر داد.

میدل ایست نیوز: یک منبع در هیئت دولت اقلیم کردستان عراق از سفر هیئتی عالی‌رتبه، شامل آوات شیخ جناب، وزیر دارایی و کمال محمد صالح، وزیر موقت منابع طبیعی، در هفته جاری به بغداد برای تصمیم‌گیری درباره درآمدهای غیرنفتی و تحویل نفت به شرکت «سومو» خبر داد.

به گزارش شفق نیوز، این منبع بیان کرد اقلیم کردستان عراق ۱۲۰ میلیارد دینار از درآمدهای غیرنفتی ماه ژوئن گذشته را آماده کرده است. این مبلغ به حساب وزارت دارایی فدرال در شعبه اربیل بانک مرکزی عراق واریز خواهد شد.

پیش بینی می‌شود هیئت دولت اقلیم کردستان عراق با هیئتی از دولت فدرال جلسه‌ای برگزار کند تا درباره درآمدهای غیرنفتی به توافق برسند و موانع تامین حقوق ماهانه کارکنان و کارمندان بخش دولتی در اقلیم را برطرف کنند.

هیئت دولت عراق در جلسه روز ۱۹ اوت خود تصمیم گرفت به شرط تحویل به موقع درآمدهای نفتی و غیرنفتی توسط اربیل، حقوق کارمندان اقلیم کردستان عراق را تامین کند.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا