سیاسی

سوریه تلاش برای قاچاق مهمات به لبنان را ناکام گذاشت

اداره امنیت داخلی استان حمص سوریه با انجام عملیاتی در منطقه القصیر در حومه جنوبی، تلاش برای قاچاق مقداری مهمات به خاک لبنان را ناکام گذاشت.

میدل ایست نیوز: اداره امنیت داخلی استان حمص سوریه با انجام عملیاتی در منطقه القصیر در حومه جنوبی، تلاش برای قاچاق مقداری مهمات به خاک لبنان را ناکام گذاشت.

به گزارش تلویزیون سوریه، استاندار حمص اعلام کرد اداره امنیت داخلی در القصیر یک موتور سیکلت را که حامل جعبه‌های مهمات بود توقیف کرد. این جعبه‌های مهمات در داخل بشکه‌های مخصوص حمل شیر پنهان شده بودند تا به ‌عنوان پوشش استفاده شوند. این موتور سیکلت در مسیر قاچاق به سمت لبنان بوده است.

این استاندار با اشاره به اینکه راننده موتور سیکلت توانست فرار کند، اظهار داشت مقامات مسئول به جستجو و پیگیری برای دستگیری افراد مشارکت کننده در این پرونده ادامه می‌دهند.

همچنین وزارت کشور سوریه خبر داد گشت‌های اداره امنیت داخلی در منطقه المخرم در استان حمص موفق شدند چاهی را پیدا کنند که حاوی مقدار زیادی مین بوده است.

این وزارتخانه افزود این مین‌ها شامل مین‌های فردی و مین‌های ویژه خودروها بوده است که به‌ طور محکم داخل کیسه‌ها پنهان شده بودند.

وزارت کشور سوریه در ادامه تاکید کرد این عملیات در چارچوب تلاش‌های مستمر امنیتی برای تامین امنیت مناطق مسکونی و حفاظت از شهروندان در برابر خطرات ناشی از مواد منفجره و بقایای جنگی صورت گرفته است.

منبع
تلویزیون سوریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =

دکمه بازگشت به بالا