خبر اولسیاسی

نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی؛
فؤاد حسین: عراق به تلاش برای حفاظت از حقوق ملت فلسطین ادامه می‌دهد

وزیر خارجه عراق در نشست سازمان همکاری اسلامی در جده تاکید کرد که کشورش به تلاش‌های پیوسته با هماهنگی با کشورهای عربی، اسلامی و جامعه بین‌الملل برای جلوگیری از تنش و حفاظت از حقوق ملت فلسطین ادامه می‌دهد.

میدل ایست نیوز: ریاست هیئت عراق در نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی که امروز در جده برگزار شد، و به بررسی تحولات اوضاع خطرناک در اراضی اشغالی فلسطین اختصاص داشت، برعهده فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق بود.

براساس بیانیه وزارت خارجه عراق، وی تاکید کرد که عراق با قدرت در کنار ملت فلسطین در برابر کشتار جمعی مردم در غزه می‌ایستد.

فؤاد حسین تاکید کرد که تعرضات رژیم صهیونیستی، نقض آشکار قانون بین‌المللی و حقوق بشر است و جنایتی کامل به شمار می‌رود که نیازمند موضع بین‌المللی فوری و قاطعانه است.

وزیر خارجه عراق به تداوم طرح‌های توسعه طلبانه به ویژه ساخت شهرک نشین‌های غیرقانونی که تلاش‌ها برای کاهش تنش را از بین می‌برد اشاره و تاکید کرد که راه حل در یکپارچه سازی مواضع کشورهای عربی، اسلامی و جامعه بین‌الملل برای مقابله با این اقدامات نهفته است.

فؤاد حسین خواستار اقدام فوری و فراگیر برای آتش بس و تضمین رساندن بدون تاخیر کمک‌های بشردوستانه و امدادی به ملت فلسطین شد و بر لزوم پایبندی به مراجع قانونی و مصوبات مرتبط شورای امنیت و در راس آن قطعنامه 2334 سال 2016 تاکید کرد.

وی مجددا بر حمایت ثابت عراق از مبارزه ملت فلسطین برای تعیین سرنوشت آن و برپایی کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف و آمادگی بغداد برای کمک به تلاش‌ها برای بازسازی غزه و کاهش رنج غیرنظامیان تاکید کرد.

فؤاد حسین در پایان تاکید کرد که عراق به تلاش‌های پیوسته با هماهنگی با کشورهای عربی، اسلامی و جامعه بین‌الملل برای جلوگیری از تنش و حفاظت از حقوق ملت فلسطین ادامه می‌دهد.

منبع
وزارت خارجه عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 8 =

دکمه بازگشت به بالا