سیاسی

عراق و کویت به دنبال تقویت روابط و همکاری مشترک

رئیس جمهور عراق و سفیر کویت در بغداد با یکدیگر دیدار و بر اهتمام دو کشور برای تقویت همکاری و روابط دو جانبه به طوری که منافع عراق و کویت را تامین کند، تاکید کردند.

میدل ایست نیوز: عبداللطیف جمال رشید، رئیس جمهور عراق از حسن محمد الزمان، سفیر کویت در بغداد استقبال کرد.

بر اساس بیانیه ریاست جمهوری عراق، در این دیدار درباره روابط دوجانبه و راه‌های توسعه آن در حوزه‌های مختلف رایزنی صورت گرفت.

رشید بر اهتمام عراق به ایجاد بهترین روابط و همکاری مشترک با کویت که منافع دو کشور برادر و حاکمیت آن را حفظ و ثبات منطقه و رفاه ملت‌های آن را تقویت می‌کند، تاکید کرد.

از طرفی دیگر الزمان بر تمایل کویت و تلاش این کشور برای تقویت روابط با عراق به شکلی که آرمان‌های دو ملت در پیشرفت و رفاه را محقق می‌کند، اشاره کرد.

منبع
ریاست جمهوری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − سه =

دکمه بازگشت به بالا