اقتصادی

ارائه لایجه اصلاح بودجه پنتاگون برای حمایت از اقلیم کردستان عراق

نماینده جمهوری‌خواه ایالت کارولینای جنوبی در کنگره امریکا، اصلاحیه‌ای را به لایحه بودجه دفاعی امریکا ارائه کرده که در آن خواستار افزایش حمایت از دولت اقلیم کردستان عراق شده است.

میدل ایست نیوز: جو ویلسون، نماینده جمهوری‌خواه امریکا اعلام کرد با ارائه اصلاحیه‌ای به لایحه بودجه دفاعی خواستار افزایش حمایت امنیتی و سیاسی واشنگتن از دولت اقلیم کردستان عراق شده است. او دولت مرکزی عراق را به اعمال فشار علیه اقلیم کردستان متهم کرده است.

به گزارش کردپرس، ویلسون در بیانیه خود که در صفحه ایکس منتشر شده، اقلیم کردستان عراق را «شریکی راهبردی برای ایالات متحده» توصیف و تأکید کرده است که: دولت فدرال عراق باید به «تلاش‌های بی‌ثبات‌کننده برای قطع حقوق کارمندان اقلیم و جلوگیری از صادرات نفت و گاز آن» پایان دهد. شبه نظامیان باید حملات خود به اقلیم را متوقف کنند.

این پیشنهاد در بیان هدف از اصلاح بودجه نظامی امریکا تاکید می‌کند که «ایالات متحده باید تدابیر لازم امنیتی را در اختیار اقلیم کردستان عراق قرار دهد تا بتواند از خود در برابر حملات داخلی و خارجی دفاع کند.»

تأسیسات نفتی اقلیم کردستان عراق در ماه‌های اخیر هدف حملات پهپادی زیادی قرار گرفت که موجب توقف تولید شرکت‌های بین‌المللی شد. قاسم الاعرجی، مشاور امنیت ملی عراق، گفته عاملان این حملات شناسایی شده‌اند.

پیش‌تر در ماه مه، اربیل با دو شرکت امریکایی قراردادهایی به ارزش حدود ۱۱۰ میلیارد دلار برای توسعه میادین نفت و گاز امضا کرد که با مخالفت وزارت نفت عراق و ادعای «غیرقانونی بودن» مواجه شد.

دولت امریکا در بودجه سال 2024 خود بودجه ای برای استقرار سیستم های دفاع موشکی در اقلیم کردستان عراق اختصاص داده بود اما هم مقامات اقلیم کردستان عراق و هم برخی مقامات امریکایی از عملی نشدن قول امریکا برای استقرار سیستم دفاع موشکی بر اساس قانون بودجه 2024 امریکا در اقلیم خبر داده اند.

منبع
کردپرس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − 1 =

دکمه بازگشت به بالا