
میدل ایست نیوز: دونالد ترامپ، رئیسجمهور امریکا، در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به دوحه، این اقدام را تصمیمی انفرادی از سوی نتانیاهو نخست وزیر این رژیم خواند و تأکید کرد این عملیات یکجانبه به نفع اهداف امریکا و اسرائیل نخواهد بود.
به گزارش المیادین، دونالد ترامپ، رئیسجمهور امریکا، گفت: حمله به قطر تصمیمی بود که نتانیاهو گرفت، نه من.
وی گفت: به مارکو روبیو وزیر خارجه امریکا، دستور دادم توافقنامه همکاری دفاعی با قطر را تکمیل کند.
دونالد ترامپ در ادامه اظهار داشت: بمباران یکجانبه در خاک قطر به نفع اهداف اسرائیل یا ایالات متحده نیست. من با امیر و نخستوزیر قطر صحبت کردم و به آنها اطمینان دادم که چنین اتفاقی دیگر در خاکشان رخ نخواهد داد.
وی افزود: ارتش امریکا امروز به دولت ما اطلاع داد که اسرائیل در حال حمله به حماس در پایتخت قطر است. بلا فاصله به استیو ویتکاف دستور داده شد به قطریها درباره حمله قریبالوقوع اطلاع دهد و او این کار را کرد، اما متأسفانه برای متوقف کردن حمله خیلی دیر بود.


