خبر اولسیاسی

در نشست وزرای خارجه کشورهای عربی و اسلامی؛
وزیر خارجه قطر: حمله اخیر اسرائیل به دوحه تروریسم دولتی است

نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم دولتی خواند و تأکید کرد که این اقدام وحشیانه نقض آشکار قانون بین‌الملل و حاکمیت قطر است.

میدل ایست نیوز: محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر، امروز یکشنبه حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم دولتی خواند و تأکید کرد که این اقدام وحشیانه نقض آشکار قانون بین‌الملل و حاکمیت قطر است.

به گزارش الجزیره، وی در نشست وزرای خارجه کشورهای عربی و اسلامی افزود که تجاوز اسرائیل در حالی صورت گرفت که دوحه میزبان مذاکرات مربوط به توقف جنگ و آتش‌بس در غزه بوده و این حمله تنها به یک مکان نبوده، بلکه اصل میانجی‌گری و تلاش‌های صلح را هدف قرار داده است.

نخست‌وزیر قطر با انتقاد از جامعه بین‌المللی، تأکید کرد که ناتوانی در بازخواست اسرائیل باعث تشویق آن به ادامه سیاست‌های تجاوزکارانه شده و اقدامات این رژیم تنها مسیر مذاکرات را به شکست می‌کشاند.

وی همچنین از لزوم توقف رفتار دوگانه جهانی و عدم سکوت در برابر این تجاوز وحشیانه سخن گفت و تأکید کرد که بدون تحقق حقوق مشروع مردم فلسطین، منطقه هرگز شاهد امنیت و صلح نخواهد بود.

نخست‌وزیر قطر تصریح کرد که کشورش به همکاری با مصر و ایالات متحده برای توقف جنگ ادامه خواهد داد و از اجماع بین‌المللی در شورای امنیت برای محکومیت اسرائیل و حمایت از قطر قدردانی کرد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − چهارده =

دکمه بازگشت به بالا