سیاسی

ایال زامیر: حماس حتی پس از اشغال غزه شکست نخواهد خورد

رئیس ستاد ارتش اسرائیل به مقامات سیاسی ابلاغ کرد حماس از لحاظ سیاسی یا نظامی حتی پس از اشغال شهر غزه شکست نخواهد خورد.

میدل ایست نیوز: شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد ایال زامیر، رئیس ستاد ارتش اسرائیل به مقامات سیاسی ابلاغ کرد حماس از لحاظ سیاسی یا نظامی حتی پس از اشغال شهر غزه شکست نخواهد خورد.

به گزارش الجزیره، زامیر در نشست امنیتی به ریاست بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به منظور مشورت درباره جنگ در غزه و پرونده اسیران پیش از آغاز عملیات زمینی گسترده در شهر غزه بر پایبندی خود به اهداف جنگ در غزه تاکید کرد و اذعان داشت ارتش حتی در صورت اشغال شهر غزه نمی‌تواند حماس را شکست دهد.

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی افزود برآورد‌های ارتش حاکی از آن است که اشغال شهر غزه حدود ۶ ماه به طول خواهد کشید و پاکسازی کامل آن زمان بیشتری خواهد گرفت.

این شبکه افزود نتانیاهو همچنین چگونگی پاسخ به حماس در صورت اعدام گروگان‌ها در عملیات زمینی را بررسی کرد.

زامیر اظهار داشت هدف از موضع‌گیری‌اش، هماهنگ کردن انتظارات با دولت در خصوص نتایج عملیات زمینی پیش‌رو است.

وی در جلسه‌ای پشت درهای بسته ییان کرد تحقق پیروزی کامل و نهایی نیازمند توسعه عملیات به دیگر مناطق نوار غزه است که شامل اردوگاه‌های مرکزی، می‌شود.

در همین راستا این رسانه عبری گزارش داد نتانیاهو در این نشست امنیتی بر ضرورت آغاز عملیات در چارچوبی زمانی توافق شده تاکید کرده است.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − شش =

دکمه بازگشت به بالا