خبر اولسیاسی

السیسی: اجازه نمی دهیم به حاکمیت کشورهایمان تجاوز شود

رئیس جمهور مصر در اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در دوحه گفت، قلدری اسرائیل ایجاب می‌کند ما به دیدگاهی مشترک درباره امنیت و همکاری منطقه‌ای دست یابیم.

میدل ایست نیوز: رئیس جمهور مصر در اجلاس سران کشورهای عربی و اسلامی در دوحه گفت، قلدری اسرائیل ایجاب می‌کند ما به دیدگاهی مشترک درباره امنیت و همکاری منطقه‌ای دست یابیم.

به گزارش الجزیره، عبدالفتاح السیسی در سخنرانی خود در اجلاس دوحه با اشاره به برگزاری این اجلاس در میان چالش‌های بزرگ افزود، اسرائیل تلاش می کند منطقه را به میدان تجاوزات خود تبدیل کند.

وی تجاوز اسرائیل به قطر را نقض جدی قوانین بین المللی و بدعتی خطرناک توصیف کرد و هشدار داد رفتارهای بی‌پروا و کنترل نشده اسرائیل موجب گسترش کشمکش و افزایش بی‌ثباتی در منطقه خواهد شد.

السیسی ضمن محکوم کردن تجاوز اسرائیل به کشوری که میانجی مذاکرات برای آتش‌بس بود افزود، بی‌پروایی اسرائیل و تکبر در حال افزایش آن ایجاب می‌کند ما روی اصولی که بیانگر دیدگاه مشترک ما باشد کار کنیم.

وی افزود، اسرائیل باید درک کند که امنیت و حاکمیتش با زور تحقق نخواهد یافت بلکه با احترام گذاشتن به قانون و حاکمیت دیگر کشورها تحقق می یابد.

السیسی بر مخالفت جدی کشورش با هدف قرار دادن غیرنظامیان و گرسنه نگه داشتن مردم تاکید کرد و گفت با هر پیشنهادی که هدف آن کوچاندن فلسطینی ها از سرزمینشان باشد مخالف هستیم.

وی افزود، زمان آن است که با جدیت و قاطعانه با مسئله فلسطین تعامل کنیم.

السیسی به رسمیت شناختن فوری کشور فلسطین را تنها راه تحقق راه حل دوکشوری دانست و افزود، پیام روشن ما این است که اجازه نمی دهیم به حاکمیت کشورهایمان تجاوز شود.

وی تاکید کرد لازم است در این شرایط حساس، ساز و کاری عربی و اسلامی برای رایزنی با هدف مقابله با چالش ها ایجاد کنیم.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 6 =

دکمه بازگشت به بالا