دبیرکل حزب الله: کل منطقه بر سر یک پیچ استثنایی و خطرناک قرار گرفته است
دبیرکل حزبالله لبنان با تاکید بر این که کل منطقه در برابر یک پیچ استثنایی و خطرناک قرار گرفته است، وحدت مقاومت و دولتها و ملتهای منطقه را برای مقابله با رژیم صهیونیستی خواستار شد.

میدل ایست نیوز: شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزبالله لبنان امروز جمعه تأکید کرد کل منطقه در برابر یک پیچ استثنایی و خطرناک قرار گرفته است.
به گزارش المنار، نعیم قاسم در سخنرانی تلویزیونی گفت: رژیم صهیونیستی با پشتیبانی کامل امریکا به اوج جنایت، وحشیگری و بیتوجهی به هرگونه قاعده انسانی، قانونی، بینالمللی و حقوقی رسیده است.
دبیرکل حزب الله افزود، کل منطقه در برابر یک پیچ استثنایی خطرناک قرار گرفته است و نتانیاهو صراحتاً اعلام کرده که به دنبال ایجاد «اسرائیل بزرگ» و تغییر نقشه خاورمیانه است.
شیخ نعیم قاسم ادامه داد: دوره پس از حمله اسرائیل به قطر با دوره پیش از آن متفاوت است و ما باید با خطر توسعهطلبی اسرائیل مقابله کنیم و تنها راه در این زمینه، اتحاد مقاومت، حکومتها و ملتها است.
به گفته نعیم قاسم، هدف نهایی اسرائیل شامل سیطره بر فلسطین، لبنان، مصر، اردن، عراق، سوریه، عربستان، یمن و ایران است که به صورت مرحله به مرحله پیش میرود و پس از آن نوبت ترکیه و دیگر کشورهای منطقه خواهد بود تا اسرائیل به «اسرائیل بزرگ» تبدیل شود.
دبیرکل حزب الله لبنان همچنین گفت: ما باید معادله را معکوس کنیم و اسرائیل را به عنوان خطر واقعی معرفی کنیم، نه مقاومت را.
وی تأکید کرد: سلاح مقاومت فقط اسرائیل را نشانه میگیرد، نه لبنان، نه هیچ کشور و نه هیچ طرف دیگری در جهان را.



