ارتش امریکا کشته شدن یک سرکرده داعش در سوریه را تایید کرد
ستاد فرماندهی مرکزی ارتش امریکا اعلام کرد نیروهای امریکایی یک سرکرده گروه تروریستی داعش را در سوریه از پای درآوردند.

میدل ایست نیوز: ساعاتی پس از آن که سازمان مبارزه با تروریسم عراق از کشته شدن یک سرکرده داعش در سوریه خبر داد، ستاد فرماندهی مرکزی ارتش امریکا (سنتکام) نیز اعلام کرد نیروهای امریکایی یک عضو داعش را در سوریه از پای درآوردند.
به گزارش النشره، سنتکام در بیانیهای اعلام کرد، در حمله هوایی ارتش امریکا به منطقهای در سوریه یک عضو ارشد گروه تروریستی داعش کشته شد.
این بیانیه میافزاید، ما یک عضو داعش در سوریه به نام عمر عبدالقادر را که قصد داشت به امریکا حمله کند، از پای در آوردیم.
پیش از این نیز سازمان مبارزه با تروریسم عراق اعلام کرده بود در عملیات مشترک این سازمان و ائتلاف بینالمللی ضدداعش در سوریه، «عمر عبدالقادر بسام» ملقب به «عبدالرحمن الحلبی» که مسئول چندین عملیات تروریستی از جمله حمله به سفارت ایران در لبنان بود، کشته شد.
بیشتر بخوانید:
کشته شدن عامل انفجار سفارت ایران در لبنان با همکاری دستگاه اطلاعات عراق



