رئیس موساد مدعی توان عملیاتی «فوقالعاده» در قلب تهران شد
رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) مدعی شد این سازمان از توان عملیاتی «فوقالعادهای» به ویژه در داخل ایران و در قلب تهران پایتخت این کشور برخوردار است.

میدل ایست نیوز: دیوید بارنیا رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) مدعی شد این سازمان از توان عملیاتی «فوقالعادهای» به ویژه در داخل ایران و در قلب تهران پایتخت این کشور برخوردار است.
به گزارش آناتولی، بارنیا در مراسم توزیع «جایزه نخستوزیری برای عملیات موساد» که با حضور بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل برگزار شد در خصوص جنگ با ایران گفت: در سال گذشته، یک رویداد تاریخی رقم خورد، شاید بزرگترین آنها عملیات «شیر خیزان» بود که با فرماندهی ارتش اسرائیل و همکاری موساد انجام شد. ما موفق شدیم ضربهای کوبنده به دشمنی وارد کنیم که تهدیدی وجودی برای اسرائیل بهشمار میرفت.
بارنیا افزود: ما مجموعهای از حملات خلاقانه و پیاپی انجام دادیم. ارتش اسرائیل، با توانمندیهای فوقالعادهاش و موساد در کنار آن، موفق شدند توازن جنگ علیه ایران را به نفع ما تغییر دهند.
وی ادامه داد: ما ثابت کردیم که ایران قابل نفوذ است و موساد تواناییهای عملیاتی فوقالعادهای در داخل ایران و در قلب تهران دارد.
رئیس موساد خاطرنشان کرد، ما به ایجاد و تقویت تواناییهای خود در ایران ادامه خواهیم داد. چشمان ما در داخل ایران باز خواهد ماند تا ببینیم در تاریکخانههای آن چه میگذرد. اجازه نخواهیم داد ایدههایی رشد کنند که ممکن است امنیت ما را تهدید کنند.