سیاسی

دیدار هیئتی از تاجران لبنانی در امریکا با جوزف عون

هیئتی از تاجران لبنانی در امریکا با رئیس جمهور لبنان دیدار و آمادگی خود برای حمایت از کشور و بهبود وضعیت آن را اعلام کردند.

میدل ایست نیوز: جوزف عون، رئیس جمهور لبنان در نیویورک به دیدارهای خود در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل ادامه می‌دهد.

به گزارش المنار، عون با هیئتی از تاجران امریکایی لبنانی الاصل دیدار کرد.

در این دیدار، اوضاع لبنان از جوانب مختلف و در راس آن مذاکرات با صندوق بین‌المللی پول، اوضاع در جنوب کشور، زیرساخت‌ها علاوه بر پرونده‌های تحول دیجیتال و شبکه اینترنت و رای گیری از شهروندان لبنانی خارج از کشور بررسی شد.

تاجران آمادگی خود برای به کارگیری روابط و امکانات و ظرفیت‌های خود برای حمایت از لبنان و دفاع از منافع آن در سطوح مختلف را اعلام کردند.

رئیس جمهور لبنان نیز تاکید کرد که بازگشت لبنان به نقش خود در منطقه از طریق اعتمادسازی و جذب سرمایه امکان پذیر است که این امر به ثبات و اصلاحات مالی، اقتصادی و قضایی نیاز دارد.

وی ضمن درخواست سرمایه گذاری در لبنان، تاکید کرد که زمینه برای این گام فراهم است.

اعضای هیئت مذکور نیز ضمن اشاره به تلاش‌های عون، حمایت خود از لبنان و آمادگی برای کمک به بهبود وضعیت آن را اعلام کردند.

منبع
المنار

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 9 =

دکمه بازگشت به بالا