کاخ سفید نشست ترامپ با سران برخی کشورهای منطقه را تایید کرد
کاخ سفید اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا نشست چندجانبهای با قطر، عربستان، امارات، مصر، اردن، ترکیه و اندونزی برگزار خواهد کرد.

میدل ایست نیوز: کاخ سفید اعلام کرد که دونالد ترامپ، نشست چندجانبهای با قطر، عربستان، امارات، مصر، اردن، ترکیه و اندونزی برگزار خواهد کرد.
به گزارش الجزیره، کاخ سفید بیان کرد که در رابطه با کشورهای غربی که کشور فلسطین را به رسمیت شناختند، ترامپ در این خصوص واضح بود و اعلام کرده که با این مساله موافق نیست.
پیش از این وبگاه آکسیوس گزارش داد دونالد ترامپ، ابتدا قصد دارد روز سهشنبه، در حاشیه نشستهای مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، نشستی با رهبران چندین کشور عربی و اسلامی برگزار کند و با آنان راههای پایان دادن به جنگ در غزه را مورد بحث و بررسی قرار دهد.
اکسیوس نوشت، نشست دوم نیز قرار است در همان روز به طور جداگانه با سران کشورهای عضو شورای همکاری شامل عربستان، امارات، قطر، عمان، بحرین و کویت باشد و محوریت آن نیز به گفتوگوها و نگرانی ها در خصوص حمله اسرائیل به رهبران حماس در داخل قطر خواهد بود.