اجتماعیسیاسی

۸۳ شهید و ۲۱۶ زخمی در غزه طی ۲۴ ساعت گذشته

وزارت بهداشت غزه در تازه‌ترین گزارش آماری خود اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۸۳ شهید و ۲۱۶ زخمی جدید به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شده‌اند.

میدل ایست نیوز: وزارت بهداشت غزه در تازه‌ترین گزارش آماری خود اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۸۳ شهید و ۲۱۶ زخمی جدید به بیمارستان‌های نوار غزه منتقل شده‌اند.

به گزارش الجزیره، بر اساس این گزارش، از آغاز جنگ در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، شمار قربانیان به ۶۵ هزار و ۴۲۷ شهید و ۱۶۷ هزار و ۳۷۶ زخمی رسیده است.

تنها از ۱۸ مارس ۲۰۲۵ که ارتش اشغالگر آتش‌بس را نقض کرد، تا به امروز، ۱۲ هزار و ۹۳۹ نفر شهید و ۵۵ هزار و ۳۳۵ نفر زخمی شده‌اند.

همچنین طی شبانه‌روز گذشته، در بخش قربانیان لقمه نان (کسانی که در صف دریافت کمک‌های غذایی هدف قرار گرفتند) ۷ شهید و ۵۰ زخمی گزارش شده است که مجموع شهدای این بخش را به ۲ هزار و ۵۳۸ نفر و شمار مجروحان را به بیش از ۱۸ هزار و ۵۸۱ نفر رسانده است.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + 12 =

دکمه بازگشت به بالا