سیاسی

وزرای خارجه قطر و عمان تحولات منطقه را بررسی کردند

وزرای خارجه قطر و عمان در حاشیه هشتادمین دور از فعالیت‌های مجمع عمومی سازمان ملل، درباره آخرین تحولات منطقه به ویژه نوار غزه و اراضی فلسطین اشغالی گفت‌وگو کردند.

میدل ایست نیوز: محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر با بدر بن حمد بن حمود البوسعیدی، وزیر خارجه عمان با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

بر اساس بیانیه وزار خارجه قطر، در این دیدار که در حاشیه هشتادمین دور از فعالیت‌های مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد، دو طرف درباره همکاری میان دو کشور و راه‌های حمایت و تقویت آن و آخرین تحولات منطقه به ویژه نوار غزه و اراضی فلسطین اشغالی و شماری از مسائل دارای اهتمام مشترک گفت‌وگو کردند.

بن عبدالرحمن در ادامه دیدار بر اهمیت تشدید تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی برای کاهش تنش‌ها  در منطقه از طریق گفت‌وگو و پیام‌های مسالمت آمیز تاکید کرد.

منبع
وزارت خارجه قطر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا