
میدل ایست نیوز: دونالد ترامپ،رئیسجمهور امریکا با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در پلتفرم «تروث سوشیال» نوشت: چهار روز است که مذاکرات فشردهای در جریان است و این مذاکرات تا زمانی که برای رسیدن به یک توافق موفق و کامل درباره غزه لازم باشد، ادامه خواهد یافت.
به گزارش اسکای نیوز، ترامپ افزود: ما گفتوگوهای سازندهای با کشورهای منطقه خاورمیانه درباره غزه داشتهایم. ما همچنین در حال برگزاری بحثهای بسیار جدی و الهامبخشی در خصوص غزه هستیم و تمامی کشورهای منطقه در این گفتوگوها مشارکت دارند.
وی خاطر نشان کرد: جنبش حماس از محتوای مذاکرات جاری مطلع است و اسرائیل نیز در تمامی سطوح، از جمله نخستوزیر (بنیامین) نتانیاهو، در جریان قرار گرفته است.
ترامپ در ادامه نوشت: برای رسیدن به توافق، پس از دههها، حسن نیت و شور و اشتیاقی وجود دارد که در زندگی خود کمتر دیدهام. همه مشتاقاند که این دوره مرگ و تاریکی را پشت سر بگذارند. افتخار میکنم که بخشی از این مذاکرات هستم.
رئیس جمهور امریکا در پایان پست خود تأکید کرد: ما باید گروگانها را بازگردانیم و به یک صلح پایدار دست یابیم.