سیاسی

کاخ سفید: به توافق آتش‌بس در غزه بسیار نزدیکیم

سخنگوی کاخ سفید از قریب الوقوع بودن توافق بر سر آتش‌بس در غزه خبر داد و گفت: حماس و اسرائیل باید برای پایان دادن به جنگ کمی کوتاه بیایند.

میدل ایست نیوز: کرولاین لیویت، سخنگوی کاخ سفید از قریب الوقوع بودن توافق بر سر آتش بس در غزه خبر داد.

به گزارش الجزیره، لیویت با ابراز امیدواری نسبت به موافقت حماس و تل آویو بر سر غزه بیان کرد: دونالد ترامپ، رئیس جمهور ترامپ می‌خواهد شاهد توقف کشتار در غزه و آزادی تمامی گروگان‌ها باشد.

وی افزود حماس و اسرائیل باید برای پایان دادن به جنگ امتیازهایی ارائه کنند.

سخنگوی کاخ سفید به دیدار ترامپ با شرکای عرب خود در نیویورک برای گوش فرا دادن به آن‌ها و درک نگرانی‌های آنان اشاره کرد.

لیویت اظهار داشت دولت امریکا در طول این فرایند به طور مستقیم و غیرمستقیم با حماس مذاکراتی انجام داده است.

وی به ارتباط مستمر رئیس جمهور امریکا با نخست وزیر رژیم صهیونیستی اشاره و تاکید کرد حماس و اسرائیل باید کمی کوتاه بیایند و امکان دارد بر سر برخی موارد ناراضی از مذاکرات خارج شوند.

این مقام امریکایی بیان کرد کوتاه آمدن راهی است که با آن این درگیری در نهایت پایان خواهد یافت.

سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد ترامپ با قطری‌ها که نقش میانجیگری برجسته‌ای میان واشنگتن و حماس ایفا کردند، گفت‌وگو خواهد کرد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − چهار =

دکمه بازگشت به بالا